Öğretmen ve öğrencinin porno CD'si kenti karıştırdı

Haber Giriş : 31 Ocak 2005 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ta, bir öğretmen ile öğrencisinin cinsel ilişki görüntülerinin yer aldığı CD bulunduğu iddiası üzerine Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı.

Özel bir dershanede edebiyat öğretmeni olarak görev yapan öğretmen N.Ş, görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu, ancak ilişkiye girdiği kişinin öğrencisi olmadığını savundu.

N.Ş, CD'deki görüntülerin, bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı genç bir kadına ait olduğunu iddia ederek, şöyle konuştu: ''İlişkiye girdiğim kesinlikle öğrencim değil. Kaseti çıkartmayı unutarak kamerayı ödünç verdiğim dershanedeki bazı öğrencilerim tarafından görüntüler CD'ye çekilmiş olabilir. Söz konusu kişiyle yaklaşık 5-6 ay önce bir kez beraber oldum. Görüntüleri kendi evimde kadının isteğiyle çektim. Nasıl ve kimler tarafından ele geçirilerek çoğaltıldığını ise anlamış değilim.''

N.Ş, 3 gün önce felçli olan babasının rahatsızlığının artması üzerine dershaneye dilekçe vererek, ücretsiz izne ayrıldığını ve Adapazarı'na gittiğini, hakkında soruşturma açıldığını da izindeyken öğrendiğini kaydetti.

Öğretmen N.Ş, ''Olayı duyunca şok oldum. Şu anda, Zonguldak'ta öğretmen olan ve iznini İstanbul'da geçiren eşimin yanına gidiyorum. Sorumlu olduğum kişiler eşim ve çocuğumdur. Bana özel bir görüntüyü nasıl yayınlarlar, hukuki açıdan hakkımı arayacağım.''

Bu arada, N.Ş'nin, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okullarında 11 yıl görev yaptığı, 2 yıl önce istifa ederek, özel dershanede çalışmaya başladığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ulusal bir gazetede çıkan iddiaların ardından başlatılan araştırma kapsamında söz konusu CD'nin ele geçirildiğini, ancak konuyla ilgili net bilgilere henüz ulaşılamadığını bildirdiler.

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce görevlendirilen müfettişin konuyu araştırdığı belirtildi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber